Hoe&wat

Verzendkosten Motorblokverf.nl

Voor bestellingen binnen Nederland geldt een verzendtarief van €5,95
Bestellingen van meer dan €75,- worden gratis binnen Nederland verzonden.
Voor België en andere Europese landen hanteren wij een vast verzendtarief van slechts €9,95

Levertijden Motorblokverf.nl

Alle bestellingen in onze webshop die voor 15.00 op een werkdag geplaatst (en betaald) zijn worden dezelfde dag nog verzonden.
Voor Nederland geldt dat u uw bestelling de volgende dag in huis heeft, onze Belgische en andere Europese klanten kunnen rekenen op een levertijd van 2-3 werkdagen.

Assortiment Motorblokverf.nl

Als officieel dealer van het merk VHT levert Motorblokverf.nl alle VHT producten. De producten in de webshop zijn de producten die standaard op voorraad gehouden worden, overige producten kunnen op bestelling geleverd worden.
Zoekt u een product dat niet in deze webshop staat? Stuur ons dan een email, dan ontvangt u binnen 1 werkdag een levertijd en prijs voor het product dat u zoekt.

Retourneren en ruilen

Niet tevreden met uw bestelling? Uiteraard kunt u bij ons uw ongebruikte producten binnen 30 dagen na ontvangst omruilen of retourneren. Neem hiervoor contact met ons op via email.

Klachtafhandeling

Waar mensen werken worden fouten gemaakt, helaas. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over de service van Motorblokverf.nl kunt u dit via email kenbaar maken. Na ontvangst van uw klacht of opmerking ontvangt u binnen 24 uur een voorstel voor een passende oplossing.